2015. július 24., péntek

Életjel

Sziasztok!:)
Először is, szeretnék mindenkitől elnézést kérni, aki olvasta ezt a történetet, és várná a folytatást. Sajnos, nem hiszem, hogy valaha lesz új fejezet, mivel nem csak rajtam múlik.
Azonban a fiúk iránti rajongásom egyre csak nagyobb lesz, ezért úgy gondoltam, hogy belevágok egy saját fictionbe, természetesen Larry főszereplésével. Szóval közvélemény-kutatást tartok, hogy esetleg lenne olyasvalaki, akit érdekelhet a történet. Nem tudom, hogy kinek mennyire tetszik az írási stílusom, a Feel me-ben én írtam Harry szemszögét. A saját történetem egyelőre még csak körvonalazódik a fejemben, ezért nem írnék róla semmit, esetleg ha érdekelni fog valakit a fiction, akkor írok róla részletesebben :)
Szóval, ha valakit érdekel, akkor kérlek, a bejegyzés alá írjon. ^^
 

11 megjegyzés:

 1. Szia.♡
  Nem igazán volt időm pár résznél tovább jutni itt,(sőt semelyik kedvenc blogomon:'(;'()... viszont ha a végére érek, írok komit és persze,hogy érdekelne a saját fiction dolog! ♡ *-*
  Nagyon várom a részletesebb bejegyzést róla, és remélem többeket is érdekel...szóval hajrá mindeki, írjatok!!:0000 Alig várom már.. asdfghjklas
  ;D
  Puszi
  Brigi.xx

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. (A második résznél tartok és most látom hogy csak négy van:0 na máris olvasom tovább:0000)

   Törlés
 2. Érdekel, csak kérlek ne várass meg minket nagyon. Hiányzik az írásod. :)

  VálaszTörlés
 3. még szép h érdekel :D fantasztikusan tudsz írni :))))))))

  VálaszTörlés
 4. nagyon érdekelne, remélem elkezded írni, eztis nagyon szerettem:(<3

  VálaszTörlés
 5. Engem nagyon is érdekelne, imádtam azt is amibe belefogtatok, sajnálom, hogy nem írtátok tovább, de a sajátodat is nagyon várnám, remélem hamar érkezik, sok sikert! :))))

  VálaszTörlés
 6. Köszönöm szépen mindenkinek, aki írt!:)
  Nem a napokban fogom megvalósítani az ötletem, nem is a közeljövőben, mert ezúttal nem szeretnék semmit a véletlenre bírni, és cserbenhagyni bárkit is, ezért pedig részletesen ki kell dolgoznom a történetet, ami sok időt vesz igénybe.
  Szerintem ez a blog nem kerül törlése, majd itt értesítelek titeket, ha már fent van az első fejezet!:) (A saját történetemet nem itt fogom közzétenni, hanem a saját blogomon)

  VálaszTörlés
 7. Ohh nagyon remélem h elkezdesz egy saját történetet!!:) Ez a történet is nagyon bejött, kár h (egyenlőre) nem folytatjátok!:( De várom a tiedet, hajrá!<3 :D

  VálaszTörlés
 8. Szia engem is érdekelne a saját fanficionod :-) várom szóval hajrá!!!! :-)

  VálaszTörlés
 9. szia, engem is nagyon érdekelne a saját fanfictionod <3

  VálaszTörlés