2015. január 31., szombat

Welcome!




Szeretnénk mindenkit köszönteni, itt ezen a csodálatos helyen! :)

A Blogger már régóta jó barátom, mondhatni sok blogot vezettem és vezetek itt, de ezúttal, úgy döntöttem, valami olyasmibe vágom bele a fejszémet, amihez szükségem van valakire, aki segíthet és támogathat.
Az unokatestvérem, Vivien a társszerkesztőm, lényegében az ő ötlete volt, hogy kezdjünk el együtt egy történetet.
A blogon egy gay fanfiction részei kapnak helyet, méghozzá Larry Stylinsonról fog szólni a történet. Akinek magyarázni kellene, mi ez: egy olyan történet, ami két férfi szerelméről szól, a One Directionből ismert Louis Tomlinson és Harry Styles szereplésével.
Mi ketten nagyon izgatottak vagyunk, hiszen ez az első Larrys történetünk, nem beszélve arról, hogy első alkalommal írunk együtt, így csak reménykedni tudunk, hogy elnyeri a tetszéseteket.

A történet két szemszögből áll, értelemszerűen Harry és Louis szálból épül fel a sztori. Jómagam (Adrienn) Louis életét navigálom, míg Vivi Harry szemszögéért felelős.
A kommenteknek nagyon örülnénk, hiszen abból tanulunk a legtöbbet, és őszintén jól esik a lelkünknek, szívünknek, ha a gondolataitokat, érzéseiteket olvashatjuk vélemény formájában.

Azt hiszem, eleget jártattam a számat, köszöntem és csókolok mindenkit :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése